Så nærmer julen sig og Jesus kommer igen lidt på dagsordenen i samfundet og måske også i vore familier, i hvert fald som stjerne for en aften...
Vi vil gerne slå et slag for at han er mere end det og vil mere end det. I Citykirken er vi 5-600 mennesker som har oplevet at budskabet fra det første århundrede i allerhøjeste grad stadig giver mening i det 21. århundrede. At Jesus ikke blot var en vis mand der levede for 2000 år siden, men er en levende realitet i dag. At der findes en Guds som har skabt os og derfor gerne vil i kontakt med os, som er større end alt det der normalt fylder vores hverdag og som både er interesseret i os og ønsker at hjælpe os. Og hvor har vi da brug for Hans hjælp, både som samfund og som enkeltpersoner. Verden som den ser ud i dag er ikke som Han ønsker den skal være eller blive ved med at være, derfor beder vi i Fadervor "Ske din vilje".
I denne jul vil vi i Citykirken gerne invitere dig indenfor til en anderledes kirke, til en gruppe mennesker der prøver at være kirke i dagens samfund uden at være skinhellige eller mærkelige, og som prøver at lade Guds fred, glæde og kærlighed være omdrejningspunktet for alt vi gør.
Alle søndage i advent har vi pyntet op til jul og har gudstjenester med særligt indhold på julens budskab hvor du er meget velkommen til at kigge forbi. Alle vore gudstjenester er offentlige og vi lover dig at du ikke har oplevet kirke på denne måde før. Bemærk også vores populære gospelkoncert tirsdag den 5/12 hvor kirken også vil være propfuld af glade syngende mennesker, samt "det himmelske juleshow" der også er et indsamlingsshow til julehjælp.

Søndag den 3/12 kl. 10.30 - Adventsgudstjeneste

Tirsdag den 6/12 kl. 19.30 - Julekoncert med Aarhus Gospel Singers

Kom i julestemning med Aarhus Gospel Singers og Andreas Hejslet

Det snart 10 år gamle Aarhus Gospel Singers ledes af Rune Herholdt og sang i foråret for mange tusinde mennesker da de medvirkede i fuldmåne eventet ’Befri Gudstjenesten’. Koret har givet et utal af koncerter og arbejdet sammen med navne som Myron Butler, Bishop Norman Hutchins, Laura Kjærgaard, Julie Lindell mfl.

Årets solist Andreas Hejslet aka Broder A, er et kendt navn på den danske gospel/funk scene. Andreas barsler med sin anden udgivelse i eget navn ’Hele vejen hjem’ - indtil da kan interesserede lytte til første plade ’Brink Decision’ online. Andreas er karismatisk, dragende og med en kæmpe stemme der spænder fra fløjlsblød og skrøbelig til uptempo funky og vild!

Dørene åbner kl 19.00 og du glad hjem!

Billetter: Forsalg 80 kr + gebyr (100 kr i døren - Børn u/12 gratis iflg med voksne)

Søndag  den 10/12 kl. 10.30 - Adventsgudstjeneste med julefest i børnekirken

Søndag den 11/12 kl. 10.30 - Adventsgudstjeneste

Fredag og lørdag den 15-16/12 kl. 19.30 - Det himmelske juleshow