Velkommen til Aarhus!

Kom til Gudstjeneste i Citykirken søndag d. 3/9 og søndag d. 10/9 kl. 10:30-12:00, og få en smagsprøve af PASSION, når de unge efterfølgende mødes og byder særligt velkommen til nye tilflyttere.

Udover information om, hvordan du kan involvere dig relationelt og praktisk, vil den første søndag byde på masser af lækkert varmt mad, da hele kirken har åbent hus, og søndagen efter byder vi på overdådigt kagebord leveret af PASSIONs unge selv. Der vil være nærvær, inspiration og sjov uanset hvem du er, så varmt velkommen i vores kirkefamilie.

Hele september er i øvrigt spækket med spændende program, så der er rig mulighed for allerede her, at involvere sig i et herligt fællesskab.

Følg links for flere detaljer og evt. tilmelding:

• 3/9 Åbent hus - Festgudstjeneste i Citykirken

• 6/9 Hverdagsmad hos Kathrine Bergen, leder i PASSION

• 10/9 Velkommen til Aarhus m. Kagebuffet

• 12/9 Let’s Talk med fællesspisning

• 15/9 PASSION Grillfest hos Jürgen Galonska, Præst i Citykirken

• 17/9 Gospelgudstjeneste kl. 13:00 i Citykirken

• 23/9 JOIN - Alt om citykirken! Infodag hvis du gerne uforpligtende vil vide mere om Citykirken

• 1/10 Gudstjeneste med gæstetaler Glyn Barrett, !Audacious Church, Manchester

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Passion er et åbent netværk af unge i Citykirken,

der udfordrer, inspirerer og opmuntrer hinanden

til at have og sprede Jesus i deres hverdag,

samt ønsker at være et attraktivt fællesskab for unge,

om de kender Jesus eller ej.