BOOKING af lokaler i Citykirken:

Her kan du se hvilke lokaler der er booket hvornår.
Skal du reservere et lokale til et arrangement så kontakt Andreas Christensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Nedenstående er først en samlet oversigt over alle lokaler og derefter en kalender for hvert lokale det er muligt at booke.
Du kan på den lille pil øverst til højre i den første kalender se hvilken farve der modsvarer hvilke lokaler i den kalender og der også kun få vist kalenderen for to eller flere udvalgte lokaler. Se regler for booking nederst på siden.

Bookingregler

1. Ved booking, bedes angivet hvis der er særlige krav/omstændigheder ved bookingen, der bør tages hensyn til. Fx som andre i bygningen skal være opmærksomme på. Samtidig bør der tages hensyn til de andre brugere af bygningen.
2. Ryd op efter brug. Lokalet skal ALTID efterlades i samme tilstand som det blev modtaget
3. Bookingen foregår ved normale omstændigheder efter ”først til mølle”-princippet

Der skal være plads til at lave større events, men kommer dette til at gå ud over de daglige bookinger, forekommer følgende regler:
Der skal hurtigst muligst sendes en forespørgsel til de folk der på forhånd havde booket lokalerne, samt mulige alternative datoer for deres booking. Hvis dette ikke accepteres af de daglige bookinger, kan eventet ikke fremtvinges. Dog forventes der, at alle er fleksible og så vidt muligt forsøger at arbejde sammen om en fælles løsning.

© 2017 · Citykirken Aarhus · Viborgvej 173 · 8210 Aarhus V · Tlf: (+45) 86 15 24 88 · Mail: kontor@ckirken.dk