MANGO-Kids er kirke for alle børn i alderen 3 år - 7. klasse

Børnene giver den gas hver søndag formiddag med musik, konkurrencer og gode fortællinger fra Bibelen, alt sammen med fokus på at give børnene en personlig tro på Gud.
For at gøre undervisningen mere aldersrelateret har vi 3 grupper, som børnene bliver inddelt i efter vores fælles samling: MINI-Kids (børnehavebørn), STAR-Kids (0. -3. klasse) og ULTRA-Kids (4.-7. klasse).

Fællesskabet børnene imellem skabes i sjove omgivelser, hvor de har mulighed for masser af forskellige aktiviteter! Vi har bl.a. et kreativt værksted, hvor børnene på en sjov måde kan udvikle deres kreative talenter.

2 gange om året tager MANGO-Kids på lejr, hvor alle børn der går i 0. - 7. klasse har fire dage med relevant undervisning, sjove aktiviteter og masser af fællesskab. Der vil være infosedler i skranken om lejrene, når datoerne nærmer sig.

MANGO-Kids vil gerne formidle kristne værdier på en levende, sjov og spændende måde. Samtidig sikrer vi, at der er plads til spørgsmål, eftertanke og tvivl. Børnekirken er et fristed, hvor vi har det rart og sjovt sammen – så kom som du er!

Hvis du har lyst til at være en del af et spændende team, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Carrie Rove på 61333851 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bliv medlem af vores facebookgruppe "MangoKids - Kirke for børn" og få mere at vide!

© 2017 · Citykirken Aarhus · Viborgvej 173 · 8210 Aarhus V · Tlf: (+45) 86 15 24 88 · Mail: kontor@ckirken.dk