Velkommen til JOIN - Citykirkens ABC

JOIN er et introduktionsforløb til Citykirken.

Hvem er vi, hvad tror vi og hvordan kan du være og bære med?

• Er du ny i kirken her?

• Eller har du bare aldrig taget dig sammen til at blive medlem?

Medlemsskab i Citykirken er uden de store krav. Vi forventer at du er en personlig kristen og kan stå inde for hvem vi er som kirke.Men det kræver jo at du ved hvad vi står for.

Derfor afholder vi et medlems"kursus"  tre gange om året en lørdag fra 9-14 med information, inspiration og inklusion hvorefter der kan aftales en samtale med en af præsterne.

På JOIN vil du både blive præsenteret for vision, mission, teologi, værdier, kultur m.m. og samtidigt få mulighed for spørgsmål og samtale med vores præster. Derudover har du muligheden for at møde andre der er nye i kirken og vi vil rent praktisk også hjælpe dig til at blive inkluderet i vore citygrupper, teams eller andet du måtte ønske.

Den bedste måde at "joine" vores fællesskab på er ved at involvere sig.

Vi mødes en lørdag fra 9 til 14, og der serveres morgenkaffe og frokost i forbindelse med kurset.

Alle er velkomne, det er ganske gratis.

Næste gang er lørdag den 18. november 2017

Vi håber du vil være med - JOIN!

Du melder dig til HER

Har du spørgsmål til JOIN kan du maile en af præsterne...