LINK til tilmelding

Velkommen til Åbent Hus og fødselsdag

Citykirken fejrer fødselsdag med åbent hus for området og alle interesserede

søndag den 3. september hvor alle er hjertelig velkomne

Alle er selvfølgelig velkommen til gudstjeneste kl 10.30 hvor der også vil være sjov og ballade for børnene.

Efter gudstjenesten fra 12-14 er Citykirken vært for et åbent-hus-arrangement hvor der fortsat vil være legeland med hoppeborg og popcorn for børnene og de voksne kan komme rundt i hele kirken og se lokaliteterne og tale med ansvarlige for nogle af vores arbejdsgrene. Der vil blive serveret shawarma og hotdogs til alle og måske vil nogle af vores dygtige musikere spille live.

Vi håber du vil kigge indenfor...

Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 10:30, hvor alle er hjertelig velkomne. Vi glæder os til at se dig!

Velkommen til Aarhus!

Kom til Gudstjeneste i Citykirken søndag d. 3/9 og søndag d. 10/9 kl. 10:30-12:00, og få en smagsprøve af PASSION, når de unge efterfølgende mødes og byder særligt velkommen til nye tilflyttere.

Udover information om, hvordan du kan involvere dig relationelt og praktisk, vil den første søndag byde på masser af lækkert varmt mad, da hele kirken har åbent hus, og søndagen efter byder vi på overdådigt kagebord leveret af PASSIONs unge selv. Der vil være nærvær, inspiration og sjov uanset hvem du er, så varmt velkommen i vores kirkefamilie.

Hele september er i øvrigt spækket med spændende program, så der er rig mulighed for allerede her, at involvere sig i et herligt fællesskab.

Følg links for flere detaljer og evt. tilmelding:

• 3/9 Åbent hus - Festgudstjeneste i Citykirken

• 6/9 Hverdagsmad hos Kathrine Bergen, leder i PASSION

• 10/9 PASSION Grillfest hos Jürgen Galonska, Præst i Citykirken

• 12/9 Let’s Talk med fællesspisning

• 17/9 Gospelgudstjeneste kl. 13:00 i Citykirken

• 23/9 JOIN - Alt om citykirken! Infodag hvis du gerne uforpligtende vil vide mere om Citykirken

• 1/10 Gudstjeneste med gæstetaler Glyn Barrett, !Audacious Church, Manchester

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Passion er et åbent netværk af unge i Citykirken,

der udfordrer, inspirerer og opmuntrer hinanden

til at have og sprede Jesus i deres hverdag,

samt ønsker at være et attraktivt fællesskab for unge,

om de kender Jesus eller ej.