Familienetværket tilbyder spændende og gratis aktiviteter til udsatte familier, forældre og børn/unge, der godt kunne bruge lidt flere oplevelser eller hjælp i hverdagen.
Vi mødes onsdage to gange om måneden, som regel sidst på eftermiddagen, hvor man først hygger sig sammen, drikker kaffe og får snacks.
Herefter samles de voksne i en gruppe for sig selv, imens skønne frivillige leger og laver kreative ting med børnene, så spiser vi sammen og slutter af med en andagt for dem der har lyst.
I gruppesamtalen, er det tanken at de voksne kan tale sammen om små og store problemer, man kan støde ind i dagligdagen. Det kan være alt lige fra børnenes skolegang, helbred, relationer, økonomi som ikke slår til, praktiske hverdagsspørgsmål, til at kunne forstå uskrevne regler i samfundet.m.m.

Enkelte gange vil der være særlige arrangementer med relevante temaer, som kan bruges til inspiration. Eksempelvis om børneopdragelse, økonomi, livskvalitet, forkælelsesarrangementer med fokus på velvære  og sundhed m.m.
Vi tilbyder at du kan møde varme medmennesker, møde ligesindede, få fællesskab, danne netværk, hygge, fællesspisning, aktiviteter for børn/unge/voksne, inspiration til praktisk hverdagsliv for familielivet, personlig rådgivning, social rådgivning, økonomisk rådgivning, for dem som har brug for det og andagt til slut for dem der ønsker det.

Familienetværket foregår i Citykirken Aarhus og drives i et samarbejde med Blå Kors Danmark.
Alle tilbud ved Familienetværket er gratis.
Eller kontakte Tabita Jørgensen på: 93709905 gerne med SMS, hvis du ønsker være frivillig, er fagperson eller er en familie/enlig forsørger der ønsker vide mere.

Vidnesbyrd Familienetværk Kolding from Citykirken Århus on Vimeo.