Aarhus Gospel Fellowship

- Kirken for dig, der elsker Gospel og som ønsker mere fællesskab og mere Gud.

​Gospelkirke er et frirum, hvor der er plads til den enkelte i et rum fyldt med kærlighed, rummelighed, stilhed, latter og dyb respekt for hinanden. Her er plads til den "skæve" tro, hvad enten den er dyb eller overfladisk.

Gospelgudstjenesterne er med masser af gospelsange, en kort prædiken, små indlæg, stillepladser med bønnesedler og stearinlys og til sidst en afslutning i Caféen med råhygge.

Under hele aftenen, kan man gå til og fra som man har lyst, eller man kan sidde på stillepladserne og holde "fred og ro".
Den livsbekræftende gospelmusik er for dig, mig og os alle! Sammen skaber vi fantastisk lyd i godt selskab med groovy band og kor.
Aarhus Gospel Fellowship inviterer dig til et fælleskab om gospel, Gud og glæde​